close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 
Cabinete stomatologice » Cabinete Stomatologice Bucuresti » Cabinete Stomatologice Sector 2 » Cabinet stomatologic Urgent Dental

Cabinet stomatologic Urgent Dental

Cabinet stomatologic Urgent Dental

    Comenteaza si/sau recomanda aceasta clinica (0)
Adresa
Bulevardul Mihai Bravu 192, bloc 204, sc. A, et. 1, ap. 4
sector 2, Bucureşti
contact_firma
Program
Va asteptam zilnic intre orele : 08:00-21:00
Descriere
Dr. Manuela Dumitrescu este medic specialist in estetica dentara si parodontologie,de asemenea cu o mare experienta in tratamentul dentar fara durere al copiilor.
Tratamentul individualizat si explicarea etapelor intr-o atmosfera calda si prietenoasa ne ajuta sa devenim rapid prietenii dumneavoastra, oferindu-va intregul confortul operator.
urgente dentare ,tratament paradontoza, estetica dentara, specializare in parodontologie in Basel- Elvetia, Germania
programari pe mail: manudumitrescu@yahoo.com
programari prin telefon: 0723383327

Scopul nostru este de a oferi tuturor pacientilor un tratament la cele mai inalte standarde, intr-o singura locatie, economisind astfel timpul dumneavoastra atat de pretios. In acest sens, ne ajuta aparatura medicala high-tech si materialele stomatologice de ultima generatie, precum si controlul strict al competentei medicilor si a tehnicienilor dentari. Cabinetul nostru ofera servicii profesionale de inalta calitate la preturi corecte si un atasament ridicat al personalului medical fata de cerintele pacientului. Renumele cabinetului noastru nu se poate obtine decat prin recomandarile si satisfactia clientilor nostrii, fapt pentru care suntem decisi sa ridicam serviciile noastre la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Taguri: urgente dentare, implante, estetica, coroane, ceramia, paradontoza, tratamente copii, ortodontie, albirea dintilor, extractii, desensibilizare

contact_firma
Preturi
Consultatie Adulti
50-100 RON
Coroane Dentare
 
Proteze Dentare
 
Cere cotatie Vezi toate preturile
Opinii

  Momentan nu exista opinii

       Adauga opinia ta!

Galerie Foto
Cabinet stomatologic Urgent Dental
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole