close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 
Cabinete stomatologice » Cabinete Stomatologice Bucuresti » Cabinete Stomatologice Sector 3 » Crystal Dental Clinic

FIRMA ESTE INACTIVA!
Crystal Dental Clinic

Crystal Dental Clinic

    Comenteaza si/sau recomanda aceasta clinica (6)
Adresa
Firma inactiva!
Program
Va asteptam zilnic intre orele : 08:00-20:30
trimite_sms
Descriere
SMILE YOUR WAY

Crystal Dental Clinic, situată în centrul Bucureştiului, oferă toată gama de servicii stomatologice, îmbinând cea mai sofisticată şi performantă tehnologie cu o atenţie personalizată şi călduroasă.

Începutul Crystal Dental Clinic a avut loc în anul 2000, când Doamna Dr. Sorina Blaj, managerul clinicii, un medic tânar şi foarte entuziast, cu experienţa acumulată în clinici din Bucureşti, Europa şi SUA, s-a decis să înfiinţeze primul său cabinet individual, în care pacienţii să găsească servicii dentare de calitate la standard internaţional şi medici specialişti cu o viziune modernă asupra actului medical.

Astfel, cabinetul s-a numărat printre primele în România în care a fost aplicată metoda “4 hands dentistry” şi în care accentul a fost pus în egală măsură atât pe partea curativă, cât şi pe partea preventivă.

Aşa se face că primii noştri pacienţi ne-au recomandat cu căldură în cercul lor de prieteni. Au apărut din ce în ce mai multe solicitări şi, totodată, necesitatea extinderii cabinetului. Mai întâi, în 2003, sub denumirea Crystal Dental Clinic, am devenit o clinică dentară cu 2 unituri, apoi cu 3, după care s-a simţit nevoia unui sediu mult mai mare, situat ultracentral, construit în 2011 şi … continuăm să creştem!

În prezent, clădirea Crystal Dental Clinic, într- o ambianţă deosebită și relaxantă, dispune de 9 cabinete amenajate pentru chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, pedodonţie, profilaxie şi prevenţie dentară, camera de sterilizare, o sală de curs şi spaţii destinate administraţiei.

Am pornit la drum cu un medic şi un asistent dentar, ajungând acum la o echipă cu 30 de profesionişti, aleşi să îndeplinească standardele clinicii cu pasiune:

EXCELENŢĂ

INTEGRITATE PROFESIONALĂ

RESPONSABILITATE

RESPECT. CORECTITUDINE. AMABILITATE

MUNCA ÎN ECHIPĂ

Pentru succesul garantat al tratamentelor am adus la clinica noastră aparatură de ultimă generaţie: autoclave pentru sterilizare produse de firma Sirona, cel mai renumit fabricant în acest domeniu pe plan mondial, microscop Zeiss, unituri cu fibră optică, aparat pentru inhalosedare, laser cu diodă, lampă de albit cu lumină rece, lupe dentare, micromotor endodontic rotativ şi lista poate continua.

Sterilizarea perfectă, tehnicile şi tehnologiile avansate, personalizarea planului de tratament, competenţa cadrelor medicale şi atmosfera primitoare de la Crystal Dental Clinic sunt doar câteva din motivele pentru care pacienţii noştri ne trec pragul cu încredere.

Taguri: clinica de lux Bucuresti, clinica Bucuresti, implanturi Bucuresti, ortodontie Bucuresti, clinica dentara Bucuresti

contact_firma trimite_sms
Program
Luni
Marţi
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
08:30
-
20:00
08:30
-
20:00
08:30
-
20:00
08:30
-
20:00
08:30
-
20:00
08:30
-
14:30

inchis

programari
Preturi
Consultatie Adulti
 
Consultatie Copii
 
Consultatii Urgenta
 
Cere cotatie Vezi toate preturile
Despre Personal
Dr. Sorina Blaj Dr. Sorina Blaj
Limbi straine vorbite: engleza, franceza

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară "Carol Davila", București 1998 citeste tot
programari_online Vezi tot personalul
Facilitati oferite
Facilitati acces:
Parcare Statie autobuz, tramvai, troleibuz Statie metrou Statie taxi Parcare pazita Rampa persoana cu dizabilitati 

Facilitati plata:
Acceptam credit card Abonamente Acceptam plata in rate Acceptam discounturi Preturi speciale (reduceri elevi, studenti, pensionari) Oferte speciale Imprumuturi bancare 

Facilitati specifie:
Tratamente VIP
Tratamente la domiciliu
Sala de asteptare
Urgente stomatologice
Servicii radiologie dentara
Tratamente persoane cu dizabilitati
Garantie lucrari dentare
Lucrari dentare in regim de urgenta
Opinii
Daria  P.  
de Daria P.
"Doamna Doctor Sorina Blaj este unul dintre oamenii care mi-au influenţat cel mai puternic viitorul. Datorită dânsei, nu numai că mi-am pierdut..."
harta
Galerie Foto
Crystal Dental Clinic
Galerie Video
 
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole