close
info
închide
închide
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 
Cabinete stomatologice » Clinici Stomatologice de Lux » Clinici Stomatologice de Lux Bucuresti » DentalMed Clinica Stomatologica de Lux

FIRMA ESTE INACTIVA!
DentalMed Clinica Stomatologica de Lux

DentalMed Clinica Stomatologica de Lux

    Comenteaza si/sau recomanda aceasta clinica (21)
Adresa
Firma inactiva!
Program
Va asteptam zilnic intre orele : 09:00-21:00
trimite_sms
Descriere
DentalMed Luxury Dental Clinic

Clinica stomatologica de lux DentalMed (langa Hotel Marriott) ofera servicii de stomatologie la cele mai inalte standarde:
urgente stomatologice NON STOP, implant dentar, chirurgie orala, tratamentul parodontozei, implantologie, estetica dentara (albire dinti, fatete portelan), protetica dentara (lucrari protetice din portelan, aur platinat sau zirconiu, lucrari protetice din portelan fara suport metalic, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate), tratamente canal, tratamente odontale si parodontale, profilaxie dentara, pedodontie (tratamente stomatologice pentru copii), tratament cu inhalosedare, ortodontie, radiologie.

Clinica stomatologica DentalMed este cheia pentru un zambet de invidiat!

Clinica dentara DentalMed dispune de 9 cabinete stomatologice, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, microscop endodontic Carl Zeiss, lampa de albire cu Accelerator de Albire, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie, aparat de inhalosedare, echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare implanturi dentare, sala de operatii complet utilata, Computer Tomograf MORITA (cel mai performant sistem de imagistica dentara existent in acest moment pe piata).

Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi recunoscuti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la DentalMed tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate de o echipa internationala de medici stomatologi specialisti.

In clinica noastra dentara, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute.

Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut in clinica stomatologica sa treaca in mod placut. Clinica este dotata cu internet wireless in sala de asteptare, deci rezolvarea emailurilor urgente nu mai este o problema.


Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare la clinica dentara si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

Tratamentul stomatologic fara durere este unul din principalele noastre obiective. La clinica stomatologica DentalMed acest lucru este posibil (mai ales cand este vorba de stomatologia pentru copii), clinica dispunand de cea mai moderna tehnică de îndepărtare a senzaţiei de teamă si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot. Aceasta tehnica revolutionara permite inlaturarea senzatiei neplacute asociata tratamentelor stomatologice clasice (detalii la rubrica "Dotari ").

Clinica stomatologica DentalMed asigura urgente stomatologice NON STOP.

Acces PARCARE pazita non-stop (parcare Hotel Marriott Bucuresti).

DentalMed este garantia unei danturi frumoase si sanatoase!

Taguri: clinica stomatologia, implant dentar, implanturi dentare, urgente stomatologice, radiologie dentara, inalosedare, endodontie, albire dentara, zirconiu

contact_firma trimite_sms
Program
Luni
Marţi
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
09:00
-
21:00
09:00
-
21:00
09:00
-
21:00
09:00
-
21:00
09:00
-
21:00
09:00
-
14:00

inchis

programari
Preturi
Consultatie Adulti
de la 70 RON
Consultatie Copii
de la 70 RON
Consultatii Urgenta
pana la 150 RON
Cere cotatie Vezi toate preturile
Despre Personal
Dr. Popescu M. Dragos Dr. Popescu M. Dragos
Implantologie Chirurgie Parodontala Membru al Societatii de Parodontologie Israel Absolvent UMF Carol Davila citeste tot
programari_online Vezi tot personalul
Facilitati oferite
Facilitati acces:
Parcare Statie autobuz, tramvai, troleibuz Statie metrou Statie taxi Parcare pazita Rampa persoana cu dizabilitati 

Facilitati plata:
Acceptam credit card Abonamente Acceptam discounturi 

Facilitati specifie:
Tratamente VIP
Sala de asteptare
Urgente stomatologice
Servicii radiologie dentara
Tratamente persoane cu dizabilitati
Tratamente persoane bolnave de SIDA sau dependenti de droguri
Opinii
Gabriela  
de Gabriela
"O clinica excelenta ! Dotari, mobilier, (clinica in general) nu mai zic ....., cred ca nimeni in Romania nu are ceva mai frumos si..."
harta
Galerie Foto
DentalMed Clinica Stomatologica de Lux
Galerie Video
 
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole