close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Firma care a adaugat aceasta oferta este inactiva!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

Albire dentara

Descriere
Tratamentul de albire dentara reprezinta una din cele doua metode folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii.
Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.
Cea de-a doua metoda folosita in estetica este reprezentata de fatetele de portelan. Spre deosebire de tratamentul de albire dentara, care modifica doar nuanta dintilor, fatetele din portelan constituie o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie ale dintilor. Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt. Rezultatul este uimitor. Dintii dumneavoastra vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorite.
Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult.
Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala. DentalMed este garantia unei danturi frumoase si sanatoase, cheia pentru un zambet de invidiat!

DentalMed Clinica Stomatologica
Adresa: Calea 13 Septembrie Nr. 102 bl. 48A parter Sector 5 Bucuresti
Langa Hotel Marriott
Tel: 0214028735/36/37
Urgente NON STOP: 0726770357
contact@dental-med.ro


Pret: nespecificat

Taguri: Albire dentara, albire dinti, clinica stomatologica

Programari online Contact firma trimite sms
Informatii despre ofertant
DentalMed Clinica Stomatologica de Lux
Data publicarii: 6 apr 2009
Data expirarii: 22 oct 2012
Arata numere de telefon
Numar oferta: 109
contact_firma trimite_sms
Galerie Foto
Albire dentara
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole