close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Firma care a adaugat aceasta oferta este inactiva!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

Albire dentara

Descriere
Albire dentara -Tehnica revolutionara NOUTATE ABSOLUTA

Pentru tratamentele de albire dentara, DentalMed a ales sa puna la dispozitia pacientilor sai cel mai eficient sistem de albire existent in acest moment pe piata, numit Accelerator de Albire.
Aceasta tehnnica revolutionara consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Rezultatele sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara pe parcursul a 1-3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde tratamentele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent.

Aceasta terapie este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

Efectul dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea kitului de mentenanta la domiciliu, ce contine printre alte produse si o pasta de dinti speciala.

DentalMed Clinica Stomatologica
Adresa: Calea 13 Septembrie Nr. 102 bl. 48A parter Sector 5 Bucuresti
Langa Hotel Marriott
Tel: 0214028735/36/37
Urgente NON STOP: 0726770357
contact@dental-med.ro

Pret: nespecificat

Taguri: albire, albire dentara, albire dinti, clinica stomatologica, DentalMed Clinica Stomatologica

Programari online Contact firma trimite sms
Informatii despre ofertant
DentalMed Clinica Stomatologica de Lux
Data publicarii: 12 feb 2009
Data expirarii: 22 oct 2014
Arata numere de telefon
Numar oferta: 39
contact_firma trimite_sms
Galerie Foto
Albire dentara
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole