close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Oferta nu mai este valabila!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

Promotie albire dentara

Descriere
Albire dentara
Ce este Albire dentara

Albirea dentara reprezinta procedura stomatologica de albire a elementelor dentare.
De ce se face?

IRatiunea pentru care se face albirea dentara este pur estetica. Dintii mai albi nu sunt intotdeauna mai sanatosi dar dau surasului o nota de lumina si curatenie.

Este indicata o albire moderata a danturii, numarul de nuante dentare schimbate trebuie sa fie concordat in primul rand cu varta pacientului. O dantura perfect alba creeaza senzatia de artificial pentru ca dintii au in structura naturala culori diferite de la gingie spre varf.
Cum se face?

Albirea dintilor se face, de obicei, cu substante ce elibereaza oxigen activ in prezenta luminii cum sunt: peroxidul de carbamida sau peroxid de hidrogen.

In cabinetele noastre aplicarea materialelor de albire se face de catre medicul dumneavoastra curant dupa curatarea perfecta a suprafetelor dentare si aplicarea prealabila a unei protectii gingivale. Actiunea chimica asupra structurii dentare nu comporta riscuri chiar daca este posibila o anumita sensibilitate in timpul si dupa tratament. La sfansitul tratamentului se aplica un gel desensibilizant pentru evitarea oricaror neplaceri. Datorita faptului ca actiunea substantelor de albire are loc si in zilele succesive tratamentului in cabinet este indicat a nu se consuma alimente sau bauturi puternic colorate.

Pentru rezultate satisfacatoare albirea dentara nu se face in prezenta tartrului. Numarul de sedinte poate varia de la una la trei in functie de nivelul coloratie si a rezultatului dorit.

Tratamentul de albire dentara in cabinetele noastre pot costa intre 500 si 700 Ron in functie de necesitatea detartrajului sau a jetului cu bicarbonat AirFlow.


PROGRAMARI: 021 2111302, 0723 573703

Pret: nespecificat

Taguri: albire dinti, albire dentara, albirea dintilor pret, albire dinti pret

Contact firma
Informatii despre ofertant
Oralfarm
Data publicarii: 7 mai 2009
Data expirarii: 22 oct 2012
Arata numere de telefon
Numar oferta: 144
contact_firma
Galerie Foto
Promotie albire dentara
 
Adauga bannerul tau
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole