close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Firma care a adaugat aceasta oferta este inactiva!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

Implant dentar

Descriere
Implant dentar

Implantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa), in anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor.
Inserate pe locul fostelor radacini, implanturile dentare constituie practic baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemenea dintilor naturali.

Pacientii protezati prin implanturi recastiga abilitatea de a manca aproape orice si zambesc cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil. Prin inserarea implantelor dentare se pastreaza integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare), reducand inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinti.

Implanturile dentare reprezinta la ora actuala singura posibilitate de a inlocui dintii lipsa prin protezare fixa (diferita de protezele mobile, care trebuiesc indepartate din gura pentru igiena), rezultand o dentitie foarte apropiata de dintii naturali.

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este practic un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara. Interventia chirurgicala realizata in clinica dentara prespune inserarea implantului in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa.

Procedura chirurgicala realizata in clinica stomatologica

Astazi, majoritatea procedurilor chirurgicale dentare pentru inserarea implanturilor permit pacientilor sa se intoarca acasa in aceeasi zi.

Dupa aceasta operatie chirurgicala se asteapta cateva luni pentru ca celulele osoase (osteoclaste si osteoblaste) sa creeze un tesut osos nou in jurul implantului, proces numit osteointegrare. Osteointegrarea este de obicei usor acceptata de organism. In felul acesta, implantul poate servi drept sprijin pentru o coroana ceramica (coroana portelan), punte fixa sau proteza mobilizabila.

Perioada de vindecare dupa operatia de inserare a implanturilor dentare dureaza intre 4-6 luni, timp in care, in functie de situatia clinica, pacientul va beneficia de o lucrare protetica provizorie care sa asigure functionalitatea si estetica pana la momentul in care lucrarea definitiva va putea fi realizata.

Multi pacienti nu agreeaza ideea de a li se slefui dintii vecini edentatiei (procedura obligatorie in cazul realizarii puntilor dentare pe dinti stalpi naturali), in aceste cazuri putandu-se poate recurge la protetica pe implante. Aceasta cuprinde cuprinde pe scurt: implantul dentar (partea care se insera in os), bontul protetic al implantului (cel pe care va sta restaurarea protetica) si coroana ceramica (restaurarea protetica finala).

Materialul din care sunt realizate implanturile dentare -titanul- are proprietatea de biocompatibilitate, adica prin interactiunea acestuia cu organismul probabilitatea reactiilor adverse este redusa.

Cine sunt candidatii la implanturi dentare?
Implanturile sunt recomandate pentru pacientii de toate varstele carora le lipsesc dinti. Oricine este suficient de sanatos pentru o mica interventie chirurgicala in cavitatea bucala poate apela la tratamentul prin implant.

Recomandari pentru puratatorii de implante dentare:
E bine de precizat ca dupa operatie pacientii trebuie sa respecte o igiena locala foarte buna, deoarece in lipsa acesteia apar inflamatii gingivale care pot conduce la pierderea implantului. Se impune astfel necesitatea realizarii controalelor periodice la fiecare trei luni la medicul stomatolog.

Implanturile dentare va imbunatatesc calitatea vietii, fiind construite astfel incat sa ofere o senzatie de naturalete. Persoanele care au pierdut dinti isi recapata abilitatea de a manca practic orice, de a vorbi si de a rade "cu gura pana la urechi". Din ce in ce mai multi pacienti prefera metoda de tratament prin implant dentar in defavoarea protezelor sau puntilor.

Pret: nespecificat

Taguri: Implant dentar, Implanturi dentare, Implantul dentar, medicina dentara, implantologie, Pacienti protezati prin implanturi, arcade dentare

Programari online Contact firma trimite sms
Informatii despre ofertant
Clinica Stomatologica Activ Dent
Data publicarii: 25 feb 2009
Data expirarii: 22 oct 2012
Arata numere de telefon
Numar oferta: 66
contact_firma trimite_sms
Galerie Foto
Implant dentar
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole