close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Oferta nu mai este valabila!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

Implanturi dentare Constanta

Descriere
Implantul dentar devine metoda de electie in tratamentul edentatiilor (lipsa dintilor). Acest lucru se datoreaza implanturilor de o calitate superioara, aparaturii de implantologie, care este mai performanta, asigurand o rata a succesului de peste 98% si nu in ultimul rand echipei medicale specializate. Implantul dentar este o radacina artificiala (din titan) cu ajutorul careia se inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa (implanturi multiple).
Avantajele implantului dentar sunt urmatoarele: este eliminata slefuirea dintilor vecini, reduce resorbtia osoasa, reface functia masticatorie si fizionomica.
Clinica M&M Dental Team va pune la dispozitie o echipa specializata de implantologie si cea mai buna tehnologie de implantologie disponibila pe piata la ora actuala.
Manopera se poate efectua sub anestezie locala (injectabil local) sau sedare intravenoasa, efectuata de medici specialisti anestezisti.

Pret: nespecificat

Taguri: Implanturi dentare Constanta, implanturi dentare, slefuirea dintilor, dinti lipsa, resorbtia osoasa, functia masticatorie, sedare intravenoasa

Contact firma
Informatii despre ofertant
M M Dental Team Constanta
Data publicarii: 25 aug 2009
Data expirarii: 22 oct 2013
Arata numere de telefon
Numar oferta: 274
contact_firma
Galerie Foto
Implanturi dentare Constanta
 
Adauga bannerul tau
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole