close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ne pare rau! Oferta nu mai este valabila!

inapoi                                    Vezi firme   adauga oferta   beneficii

CONSULTATIE ORTODONTICA GRATUITA

Descriere
In afara de beneficiile de natura estetica, tratamentul ortodontic este menit sa rezolve o serie intreaga de probleme precum dintii prea inclinati, prea apropiati sau care impiedica realizarea unei igiene dentare corecte. Tratamentul ortodontic are ca obiective nu numai sa imbunatateasca zambetul ci si sanatatea dintilor si a gingiilor. Urmand tratament ortodontic ca si adult, poti evita aparitia cariilor dentare, pierderea gingiei si a osului, uzura smaltului dentar (tocirea dintilor) si evitarea problemelor articulare mandibulare. De multe ori, din cauza ca adultii sunt mult mai cooperanti si urmeaza toate indicatiile medicului, rezultatele tratamentului lor sunt mult mai bune decat în cazul copiilor. Urmand toate indicatiile medicului poti reusi nu numai sa ajungi la un rezultat excelent dar si sa scurtezi perioada de tratament ortodontic.

Folosim o gama variată de aparate dentare, în funcție de dorințele și nevoile fiecărui adult, de la brackeți metalici, la cei ceramici sau la cei estetici transparenți tip safir.
Cu aceste tehnici suntem încrezători că vă putem oferi un tratament de calitate care vă garantează nu numai un zâmbet frumos ci și unul sănătos.

Profita acum pentru un zambet perfect!!! Pentru mai multe detalii despre soluțiile ortodontice pe care vi le putem oferi, ne puteți suna la 0740148528 sau 0742467972 ori ne puteți trimite acum un email la oliviagancea@yahoo.com. Sau vizitați-ne direct la clinică, în Cluj-Napoca, str. Observatorului, nr.109 (in incinta Sigma Shopping Center)

Niciodată nu este prea târziu să ai un zâmbet mai frumos!


Pret: nespecificat

Taguri: APARAT ORTODONTIC DENTAR FIX ORTODONT ORTODONTIE BRACKET FIZIONOMIC CERAMIC SAFIR TRANSPARENT DINTI DINTE STRAMB CANIN IESIT IN AFARA NEERUPT MOLAR MINTE MUSCATURA

Contact firma
Informatii despre ofertant
Dr. Olivia Pomana
Data publicarii: 11 feb 2012
Data expirarii: 1 apr 2012
Arata numere de telefon
Numar oferta: 1361
contact_firma
Galerie Foto
CONSULTATIE ORTODONTICA GRATUITA
 
Adauga bannerul tau
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole