close
info
închide
închide
CliniciStomatologice.ro va ajuta sa va optimizati si promovati afacerea! Partener a mii de firme din Romania, CliniciStomatologice.Ro ofera cele mai eficiente modalitati de a face
INTERNETUL sa lucreze pentru TINE!
Iesi in evidenta dintre mii de firme! Promoveaza-TE!
Afla cum!
vezi_module
telefon_orange  0720.590.422
Cine foloseste CliniciStomatologice.ro ?
CliniciStomatologice.Ro este utilizat de catre majoritatea persoanelor care au anumite nevoi din punct de vedere al sanatatii orale si care cauta clinici si tratamente stomatologice ce le pot solutiona aceste nevoi.
lady1 In acest sens, ne propunem sa oferim pacientilor ce cauta un tratament stomatologic, clinici care il ofera, in acelasi timp ajutand clinicile sa-si sporeasca numarul de pacienti.
lady1 CliniciStomatologice.Ro se asigura ca firma ta va fi gasita online. 50% dintre potentialii clienti cauta pe Internet o clinica, iar noi te asiguram ca oferta clincii tale va fi gasita online.
lady1 98% din firmele inscrise la noi isi reinoiesc abonamentul luna dupa luna, an dupa an. Asta dintr-un motiv simplu - CliniciStomatologice.Ro ofera o promovare online unica in Romania, completa si masurabila.
lady1 CliniciStomatologice.Ro functioneaza!

Spre deosebire de modalitatile vechi de promovare, oferta noastra este masurabila si precisa, ceea ce iti ofera siguranta ca banii tai sunt utilizati eficient.
Brosura & statistici
Statistici

Cu ajutorul graficelor precise vei stii ce impact are firma ta in "relatia" cu userii.

Statisticile iti arata in timp real de cate ori firma a fost afisata in cautari, cate emailuri au fost trimise, opinii exprimate, programari online si SMS-uri primite.

Brosura

Brosura va indica gradul de folosire a contului dumneavoastra mai mult
Avantaje
Promoveaza-ti firma si Imbunatateste-ti PROFITABILITATEA!

Mii de persoane viziteaza CliniciStomatologice.Ro in fiecare zi pentru a gasi clinici ce le ofera solutii pentru diverse probleme legate de sanatatea lor orala.

Listarea PREMIUM cat si inscrierile la Modulele PRO si PLUS atrag peste 90% din traficul realizat de acestea. mai mult
vezi_module
telefon_orange 0720.590.422
Cum functioneaza?
CliniciStomatologice.Ro LIDER in rezultatele Google
In rezultatele Google, la cautari derivate din medicina dentara, in peste 95% din cazuri, CliniciStomatologice.Ro se situeaza pe primul loc. Video-ul prezinta cautarea "cabinete stomatologice"
Inscrie-te acum si incepe sa-ti optimizezi afacerea online! Fa-ti un cont in doar 60 de secunde!
Creare cont nou
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole